dimarts, 19 de març del 2013

CUART DIA A ITALIA

Avui ens hem tornat a llevar aviat per no canviar de costums i després d'esmorzar hem sortit a explorar Florència.

Com no teníem autocar hem hagut d’anar a tots llocs caminant i ha sigut horrible, a sobre ens han deixat temps lliure i 3 companyes s’han perdut per la horrible explicació dels professors, no se a qui li sembla bona idea deixar a 20 adolescents per una ciutat totalment desconeguda i amb un mapa que no sabem ni llegir.

Després hem anat a visitar la galeria dels Uffizi ha sigut una tortura 3 hores ficats en un museu amb les horribles explicacions del nostre “estimat” professor Ignasi. 


També hem anat al Ponte Vecchio que estava plegat de turistes i finalment ens volien portar a un altre museu però no se per quina raó al final no hem anat i hem tingut temps lliure per fer el que volguéssim.


 

Eva Garriga i Paula Rodríguez

PROFESSORAT:
 
Us podeu imaginar l’esgotador que és anar amb 20 adolescents renegant durant 3 hores per uns dels museus mes extraordinaris?????? Mireu com hem acabat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
AAAAHHHHHHH per cert, aquesta tarde ens han estafat descaradament. Hem anat a fer una xocolata calenteta i hi havia un rètol que dèia "cioccolata calda 3,5€" i hem entrat, però a l'hora de pagar ens han demant 5€!!!!!!!!!!!!!!
 
Ja us podeu imaginar les nostres cares al veure-ho!!!! L'estafa major ha estat el té que la Marta s'ha prés, 4€!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada