diumenge, 17 de març del 2013

SEGON DIA A ITÀLIA


Avui ens han despertat amb una trucada del hotel que ens ha posat en marxa per començar un nou dia a Venècia. Per posar-nos les piles ens han donat un bon esmorzar: un croissant amb xocolata o cafè. 

Un cop acabat vam pujar al autocar que ens va portar a Porto di Punta Sabbioni, on estava el vaporetto (en aquest, vam passar tota l¡estona jugant a les cartes fent fotografies al paisatge i sobretot tremolant, QUIN FRED!!!!!!!!).

  

Quaranta minuts després ja estàvem observant i passejant per la meravellosa ciutat que és Venècia. Al començament hem estat tots junts aprenent una mica de cultura veneciana que ens ha servit per conèixer millor la seva història.

La ciutat a més de ser un lloc d’aprenentatge també ha sigut un bon lloc d’oci i un lloc on ens hem relacionat entre nosaltres  i ens hem divertit.

Cadascú pel seu compte va dinar en llocs diferents, alguns més d’hora i altres més tard, però tots hem gaudit d’un agradable dinar. Alguns  de nosaltres, ens hem perdut per la gran ciutat i vam arribar tard. Però després aquests han sapigut  guiar-nos per la gran ciutat ja que se la coneixien molt bé.

Finalment hem tornat ha agafar el vaporetto per tornar a l’hotel i aquí hem gaudit d’un magnífic sopar i després ens hem divertit a la discoteca.


Òscar Sánches i Cristina Suárez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada