dilluns, 18 de març del 2013

TERCER DIA A ITÀLIA

Com ahir una altre vegada ens hem llevat amb la trucada de l'hotel. Després d’arribar de la discoteca vam haver de fer o acabar preparar la maleta per sortir pel matí. 

Vam estar ficats 6 hores  a un autocar per anar a Florència amb parades a Pisa, per veure la torre Pisa, la Piazza dei Miracoli, també a Lucca, la ciutat de neixement de Pinoccio. Les 6 hores es van fer una mica llargues però tampoc tant perquè casi tothom ha estar dormint unes hores durant el trajecte. Vam estar a Pisa unes 3 hores, fent fotos, després cadascú s’ha anat pel seu compte a menjar. Aproximadament a les 4 vam quedar per retornar al autocar i anar cap a Lucca. A Lucca hem estat visitant la ciutat antiga però ens ha plogut i ha fastidiat una mica però només hem estat una hora a Lucca i ens hem anat cap a l’hotel de Florència,  que teníem una hora i mitja de camí.


Quan hem arribat ens ha costat trobar l’hotel degut a que esta força amagat, no més arribar hem al·lucinat per les immenses habitacions que tenim. Després de deixar les maletes i poder visitar les nostres habitacions, vam haver d’anar a sopar, el pitjor, vam haver de caminar durant uns vint minuts per anar i retornar del restaurant.

Allà vam sopar, primer,  macarrons a la bolonyesa,  de segon,  pollastre amb patates fregides i de postre taronja o poma.

Sara Blanco i Carlos García.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada